keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Treenailua

Tänään mulla oli kummallakin hevosella viimeiset hyppytreenit ennen hallimestaruuksia. Eka valmennus alkoi 11.30, se oli Kertulla. Alkuverkoista koko tunnin loppuun heppa tuntui tosi kivalta! Me ei oikeestaa tehty tänää mitään teknistä tehtävää, vain rataa. Yllätyin oikeestaan, kuinka rauhassa Kerttu laukkasi, ei se ennen ole ollut noin rauhallinen. Ite tein välillä pari virhettä, esimerkiksi unohdin radan ja sukelsin välillä liikaa, mutta mitäs pienistä. Korkeimmat esteet olivat n. 120cm.

Tässä video:

Kertun jälkeen oli Paronan vuoro. Pansku oli tällä kertaa paljon vauhdikkaampi, mitä se oli viimeksi. Hyvin kuitenkin meni, vaikka yksi kielto tulikin säälittävän pienelle esteelle, sekin vain sen takia kun en ollut skarppina :D Esteet olivat aika pieniä, ehkä n. 80-100cm. 

Video:



Juteltiin tänään mun valmentajan kans, et mennään ekoissa ulkokisoissa vielä 100 ja 110 ja jos se menee hyvin, aletaan mennä 110 ja 120.


Eiliseen postaukseen sain myös pari negatiivista kommenttia. Kaikki olivat anoja, todella noloja sellaisia. Se teki siitä vielä nolompaa, että tunnistin anot heti. Eikö ole pokkaa tulla kommentoimaan omalla nimellään tänne?  Tälläisiä kommentteja tuli:  "oikeestikko sä haukut sun ton tasosta hevosta laamaksi? :DDDDD katto peiliin nyt oikeesti hei."   "jos se haukkuu ton tasosta hevostaki laamaks nii voin kuvitella millä nimillä se haukkuu kavereitansa. vai onks sillä ees kavereit ? surkee blogi ja kaamee banneri!!"        "joona paa se perusratsastukses kuntoo ennenku alat haukkuu hevostas :DDDDD kuka olikaa säälittävä"

Kunnon naurut tuli ainakin aamulla näitä lukiessa! On varmaan todella kamalaa, jos sanon hevostani laamaksi, vieläpä ihan omaa hevostani. Heppakin varmaan loukkaantuu. Toi perusratsastus kommentti oli myös aika huvittava, koska näillä kyseisillä henkilöillä ei ole mitään varaa sanoa mulle mitään perusratsastuksesta, koska heidänkään ratsastus ei mitään järin kaunista ole. Niin ja ei kannata tulla pätemään asioista, joista ei tiedä hevonpaskaakaan. Haluun pitää tän blogin positiivisena, enkä kaipaa mitään huomiota kaipaavia anoja tänne. Kiitos ja aamen.

21 kommenttia:

  1. niin kerttu varmaan otti nokkiinsa sun laamahaukuista kun meni valmessakin niin hyvin :(

    VastaaPoista
  2. Hahah asiaa :D vois toki mennä takaspäinki haukkuun mutta täällä päässä on vähän fiksumpaa porukkaa :D ja jeee hyvä te!:3

    VastaaPoista
  3. Meettepäs hienosti!

    Ja totta puhut. :D

    VastaaPoista
  4. Anot hei, kukaan ei tykkää teistä. Menkää pois ! ..eiku.

    Noei mut hei mä ainaki rakastan ht-netin anoja jotka tuntuu tietävän kaiken aina kaikesta, jopa mun elämästä 0__o

    Hienosti meni molemmat hevoset (:
    Ja ps. Laamat on söpöjä

    VastaaPoista
  5. Anot = bloggaajien suuri rakkaus :DD Ei, mut asiaa kyllä koko postaus ja sulla on varmaan kokista tai mars patukka kädes, vai :D

    VastaaPoista
  6. Hahhah :D Aika noloja..
    Tietäispä millä kaikilla nimityksillä mä ''haukun'' ja nimittelen mun hevosta XD

    VastaaPoista
  7. ilmotan eläinsuojeluun tosta nimittelystä! aattelin vaa varottaa et sun laama lähtee pian;);) eivaa

    VastaaPoista
  8. Voi poona sut on haastettu!

    http://poni-unelmia.blogspot.fi/2013/05/6-haaste_3.html

    VastaaPoista
  9. no kerros ihmeessä ketä noi anot on, kerta noi hyvin tiedät? :)

    VastaaPoista