tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kiireinen ja laiska bloggaaja

Taas on tullut postaustaukoa, anteeksi siitä. Ei vaan ole ehtinyt tai huvittanut kirjoittaa. Nyt on kuitenkin tapahtunut aika paljon, joten päätin kertoa teillekkin kuulumisia.

Sunnuntaina hyppäsin Kertulla ja Paronalla kentällä. Menin ensiksi panskulla. Alkuverryttelyssä mentiin taas aika mummovauhtia, mutta loppua kohden vauhtikin parani. Mentiin vain yhtä estettä jossa oli myös puomit apuna, jotta askeleet sopisi. Lyhyesti sanottuna Parona oli kyllä niin hyvä hypätessä! Se on paljon helpompi ratsastaa kuin Kerttu ja se on niin ponimainen hevonen. Estettä nostettiin koko ajan ja lopuksi se oli vähä päälle metrin. Sai olla tyytyväinen heppaan.
   Paronan jälkeen menin vielä Kertulla. Laamani ei olisi millään halunnut mennä alkuverryttelyssä rauhallista ja hallittua menoa! Hypytkään eivät oikein onnistuneet, kauheita lehmänloikkia ja selättömiä hyppyjä, askeleetkaan eivät millään onnistuneet! Kerttu jännittyi vain enemmän ja enemmän ja ei koko touhusta kyllä tullut yhtään mitään. Kävelin sitte aika pitkät loppukäynnit.

lentokone

adhd laama


Maanantaina ratsastin Kertun kevyesti ja Paronalla menin ilman satulaa. Menin vasta joskus kuuden aikaan tallille, hain ekaksi panskun ja menin sillä kentälle. Ennen ratsastusta olin laittanut kentälle laukkapuomit, joita sitten menin panskulla. Leikin myös natural horsemania ja jahtasin Kristaa ja sen ponia....:D  Yhdessä vaiheessa Parona sai jonku laukkapukki kohtauksen ja meinasin pudotakin sieltä! Meinasin muutenki tippua panskulta muutama tuhat kertaa. Onneksi oon true ninja jota ei pudoteta niin helposti. 

  Panskun jälkeen laitoin Kertun nopeesti valmiiksi ja menin maneesiin. Menin vain kevyesti askellajit läpi ja se oli siinä. Kerttu rentoutui kivasti, vaikka ratsastinkin vain hetken, ehkä n. 25min. Kotiin päästyäni kello näyttikin jo puoli kymmentä, kylläpäs aika menikin nopeasti!

Tänään oli Kertulla koulutunti ja Paronalla sitten vapaa. Mä en oikein tiennyt ekaksi mitä odottaa tolta tunnilta, koska en ollut käynyt melkein kahteen viikkoon koulutunnilla! Tunnilla taivuteltiin ja aseteltiin heppoja tosi paljon ja piti keskittyä paljon istuntaan. Onneksi Kerttu osoittautui positiiviseksi työntekijäksi ja koko tunti meni hyvin (: 





aiva terve poni se on 

tämmöinen söpö nakkiponi on muuttanut Kertun viereen


Huomenna mulla on kummallakin hevosella Sannan estevalmennus, jee! Sitten lauantaina onkin jo hallimestaruudet, joissa menen Paronalla luokat 90 ja 100 ja Kertulla 100 ja 110. Toivottavasti menee hyvin 


Mun piti muuten tehdä se varustepostaus, mut se vähä jäi. Yritän tehdä sen valmiiksi tällä viikolla! Yritän myös saada kuvaajan huomiseen valmennukseen.

Kommenttia?


PS. KATTOKAA JA LIITTYKÄÄ DELFIN BLOGIIN LUKIJAKSI http://delfijaognik.blogspot.fi/





32 kommenttia:

  1. voi ei nakkiponi :3 kuinka söpööö!!

    VastaaPoista
  2. eih mistä näitä valkosia poneja oikein tulee :DDDDDDDD ihana, mullakin 2 valkoista mini-ihmettä hoidettavana ^^

    VastaaPoista
  3. paskaa!! terkui ahdistelija nro 2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. piti oikee blogiin tulla kommentoimaan jtn ulosteperäisiä sanoja? nauran teille nolot :D

      Poista
    2. ja sullehan ei siis naureta :D

      Poista
    3. ei ainakaa yhtä paljo ku teille (: servaus

      Poista
    4. nolot? teille? kirjotat monikossa miksi näin? ja hyvä sun puhuu ku et tunne (: en mäkää haluis tollatteesee pitää mitää yhteyttä..

      Poista
    5. monikossa koska silakka. ja okei hyvä ei tartte pitää, tervemorohei.

      Poista
  4. oikeestikko sä haukut sun ton tasosta hevosta laamaksi? :DDDDD katto peiliin nyt oikeesti hei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos se haukkuu ton tasosta hevostaki laamaks nii voin kuvitella millä nimillä se haukkuu kavereitansa. vai onks sillä ees kavereit ? surkee blogi ja kaamee banneri!!

      Poista
    2. eijuma päivän naurut XD mitä se sun persettä kutittaa vaikka kutsunki kerttuu laamaks? oot säälittävä :D

      Poista
    3. joona haukkuu viä pahemmilla nimillä kavereitansa, että teillä ei oo siitä mitäääään käsitysta!! hei halooooo :DDD mitä te hyödytte tosta säälittävästä haukkumisesta?

      Poista
    4. hmmmm ensinnäki ella tietääkseni mä en oo tässä ketää haukkunu ja toiseks joona paa se perusratsastukses kuntoo ennenku alat haukkuu hevostas :DDDDD kuka olikaa säälittävä

      Poista
    5. ''paskaa'' ''surkee blogi ja kaamee banneri!!'' jaa ei haukkumista? mielipiteensä voi julkasta vähän sivistyneemminkin. :)

      ja mitävittua, joonalla on ihan perusratsastus kunnossa, tuskin joonalle ois tollasta hevosta ostettu, jos ne tietäs ettei joona sille pärjää? menkää nyt vaan pois jo valittamasta. ja edelleen kysyn, mitä te tästä hyödytte?

      Poista
    6. sori ny mut en ollu minä :(((

      Poista
    7. no mä en puhunutkaan pelkästään susta, vaan TEISTÄ :)

      Poista
    8. haha ano paraskin puhumaa XD mulla on perusratsastus kunnossa, käyn 3 kertaa viikossa tunneilla ja ja valmennukset päälle. me ei varmaa pärjättäis kisoissa, jos perusratsastus ei olisi kunnossa, tulokset puhuvat puolestaaan ;)

      Poista
    9. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka hyviä ratsastajia nuo anot sitten itse on, kun on otsaa tulla toisten ratsatusta haukkumaan! :D Kyllä mäkin hevostani kutsun, miksi huvittaa... muunmuassa: Irlantilainen roikkovatsahevonen, koira, possu laama yms...:D Eikä hevonen ole siitä pahemmin ottanut nokkiinsa:D Ja hei, musta tuntuu siltä, että noi anot ei edes tiedä mitä tarkoittaa sana KAVERI. Niillä kun niitä tuskin on yhtään:D

      Poista
  5. Hei kommentoikaa ees omalla nimellänne... Aika vitun säälittävää tulla anona haukkuun :DD

    VastaaPoista
  6. Onnea vaan ylläkommentoinneille pentuanoille jos aikoo tuollaisella asenteella pärjätä elämässään.

    Ää toi poni on kyl ihana! :D

    VastaaPoista
  7. omg oot kauheen laiha!! olisit ihan hyvännäköinen jos et ois noin tikku :D joten syö lapsi!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no oikeestaan mä syönki aika paljon mut pituutta vaa on tullu aika nopeesti nii näytän joltai tikulta :D

      Poista
    2. oot hirmu sulosen olonen! meinaan kun alotin tässä kaks tuntii sitte lukee sun blogii ja vieläkin selaan vanhempia postauksia :D pakko sanoo viel tosta sun ratsastuksesta, että harvoin tulee vastaan poikia/miehiä jotka osaa ratsastaa noin siististi! usein miehet on aika kovaotteisia, mutta mä tykkään hirveesti sun tyylistä :)! noilla anoilla ei oo mitään sanomista sulle perusratsastuksesta, todennäkösesti noikin on jotain 10v pikkutyttöi jotka on ehkä just saanu jonkun pullaponin ja on vähä noussu päähän... taaai sitte niil ei ees oo hevosta ja elämä on epäreilua :DDD älä välitä!:)

      Poista
    3. Haha kiitos :D Tää kommentti piristi mun päivää!

      Poista