sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Myrkyn aluekansalliset 26.-27.4

Hups, vähän venyi näistä kisoista kirjoittaminen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Lähdettiin lauantaina aika aikaisin kohti Myrkkyä, koska menin Paronalla 90-luokan. Tultiin ehkä liiankin aikaisin, koska saatiin sitten kyllä odottaa turhankin kauan. Verryttelyssä Parona oli ihan hyvä, en ottanut kovin paljon hyppyjä. Ratakin meni ihan hyvin, voitettiin se luokka. Palkintojenjaossa oli ponit ja Pansku.

Seuraavaksi oli metri. En verkannut kovin paljon, koska oli kuuma ja heppakin oli vähän väsynyt. Rata meni ihan hyvin, sijoituttiin 2.sijalle!

Ei hyvää päivää tuon videon laatu :D......

Sitten olikin 110, jonka menin Figolla. Vähän tuli kyllä kiire verryttelyssä, en ehtinyt sisäverkassa ottaa ollenkaan hyppyjä, mutta ulkona onneksi ehdin. Figo tuntui radalla hyvältä, en yrittänyt uusinnassa mennä kovin lujaa tai tiukkoja kurveja. Halusin vain puhtaan radan, joka me saatiinkin! Kyllä me sitten lopuksi sijoituttiin 3.sijalle, joka oli iloinen yllätys.

Sitten olikin vielä 120. Eka 120 Figolla! Figo oli tosi hyvä verkassa, niin kuin myös radalla. Paikat osui yllättävän hyvin. Harmittavasti perusradan viimeiselle esteelle tuli arviointivirhe, hevonen hyppäsi vähän liian kaukaa ja otettiin puomi mukaan. Mutta se ei haitannut. Tässä luokassa sijoittui 2, ja vain yksi oli päässyt uusintaan. Minulla oli kaikista 4vp:n saaneista nopein aika, joten päästiin taas palkintojenjakoon. Eli joka luokasta tuli sijoitus! Ei siis mikään huono päivä ollut.

Ärsyttää, kun ei muistettu ottaa noita muita ratoja videolle! Ensi kerralla sitten...

Sitten vielä sunnuntai. Lähdettiin vain Figolla tällä kertaa. Menin sillä kansalliset 110 & 120 luokat. Metrikymppi oli aikaluokka. En taaskaan yrittänyt mitenkään kaahata, kunhan tulisi vain sujuva rata. Rata meni oikein mukavasti ja oltiin lopuksi ensimmäiset ei-sijoittuneet. Tästä(kään) radasta ei ole videota...

Lopuksi vielä 120. Onnistuttiin hajottamaan suitsetkin, niin tuli pikkuinen paniikki kun olisi pitänyt mennä verkkaamaan. Onneksi ehdittiin kumminkin ihan hyvin verrytellä. Figo oli vähän outo radalla, mutta ihan kiva. Otettiin sarjan b-osa alas, koska siihen tuli vähän tyhmä hyppy. Muuten rata menikin ihan hyvin ja olin tyytyväinen.

Joo taas toi laatu...

Lauantaina siis oli alueluokat ja sunnuntaina kansalliset.

Seuraavat kisat ovat viikon päästä Helsingissä Laaksolla! Menen siellä Animagi junioricup 115-luokan ja sen lisäksi vielä 120. Ensimmäiset ulkokisat, katsotaan miten pärjätään.