lauantai 17. toukokuuta 2014

Kari Nevalan valmennus 16.-17.5

Moi!

Oltiin eilen ja tänään Nevalan estevalmennuksissa. Sää suosi kumpanakin päivänä. Perjantaista ei ole materiaalia, mutta lauantaista onneksi sain kuvia.

Perjantaina Figo hyppäsi oikein kivasti. Ei hypätty kovin paljon, tultiin ensin yksittäistä estettä, jonka jälkeen lyhyitä radanpätkiä ja sitten lyhyt rata. Esteet olivat aika eri kokoisia, jotain 100-120 taisivat olla. Tultiin lopuksi yhtä pysty-pysty-linjaa, jossa piti saada 4 askelta väliin, viimeistä pystyä korotettiin lopuksi sitten niin, että se oli reilu 135. Hevonen hyppäsi senkin ongelmitta.

Sitten lauantai. Nyt tultiin vähän pidempää rataa. Harjoiteltiin myös pitkää vettä! Esteet olivat 110-120 korkuisia. Figo hyppäsi kaikki tosi hyvin, jopa veden, jolle tuli kyllä aika ilmava pomppu :D Tyytyväisiä oltiin!









Ekaksi oli tarkoitus mennä Figolla Ylistaroon, mutta päätettiin mieluummin mennä tuonne valmennukseen sillä, joten Parona pääsee kisaamaan! Mennään 90&100, toivottavasti pansku toimii yhtä hyvin pihalla kuin hallissakin.















4 kommenttia:

  1. Sul on kyl ihan mahtava blogi! :) kiva lukee poikaratsastajan blogii näitä harvasta löytyy. Hienon näköistä menoa figon kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Parona, Kerttu, figo onks sulla 3?

    VastaaPoista