perjantai 9. toukokuuta 2014

Aattelin nyt postata, vaikka ei mulla mitään erityistä kerrottavaa olekaan.

Ratsastin sunnuntaina Figolla aika kevyesti. Kentällä annoin sen mennä pitkässä muodossa ja mentiin sitten vielä vähän kavaletteja ja puomejakin. Sen jälkeen vielä pellolle vähän päästelemään! Hevonen kyllä tykkäsi.


minne mä katon....:D

Krista ja Armikin olivat pellolla

Figon jälkeen menin ratsastamaan Bemua. Bemu on pieni hevonen/iso poni(?), jota pitäisi alkaa vähän ratsastamaan, että sen saisi sitten myytyä. Se oli oikeastaan aika kiva ratsastaa, vaikka se olikin vähän semmoinen sählä. Hyppäsin pari kertaa tosi pienen kavaletin sen kanssa, poni ainakin tuntui tykkäävän.




Kaikki kuvat (c) Krista & Sanni

Paronalla ja Kertulla on ollut vähän rennompaa. Kummallakin oli hieronta alkuviikosta, joten myös sen takia. Kokeiltiin tiistaina Kertulle yhtä satulaa, josta en sitten kyllä yhtään tykännyt ratsastaessa. Eikä se hevosellekkaan tuntunut parhaalta mahdolliselta...:/ Mieluummin sitten vaikka ratsastan ilman satulaa!

Tänään oli kavaletti/estetreeni Figolla. Lyhyesti selitettynä: Keskilinjalla oli kolme kavalettia innarina, siitä 3 laukkaa kahdelle innarille ja niiden jälkeen yksi laukka esteelle. Tunti sujui ihan hyvin. Yleensä Figo ei innostu oikein kavaleteista, mutta nyt se vähän jo oli pirteämpi. 

Huomenna olisi tarkoitus ratsastaa Parona & Kerttu, kävelyttää Figo ja putsata kamat sunnuntain kisoja varten!





1 kommentti:

  1. Mulla on pari kuvaa susta tän päivän kisoista laaksolta mun blogissa!

    http://ellijarasmus.blogspot.fi/2014/05/laaksolla-kuvaamassa.html?showComment=1399829983239&m=1

    VastaaPoista