perjantai 21. kesäkuuta 2013

Outouksia

Viime sunnuntaina oltiin Alavudella alue-estekisoissa. Sanon jo tässä, että ei mennyt hyvin. Metrin verkassa mä ratsastin ihan sairaan huonosti, ei sitä voinu ees sanoo ratsastamiseksi. No kuitenkin, metrin radalla sitten tuli 3. esteelle kielto, se oli ihan tavallinen sarja. Heti perään tuli seuraavalle esteelle kielto, joka oli muuri. Hylätty tulos saatiin ja olin aika hämmentynyt, koska yleensähän Kerttu ei kiellä helposti. Noi kiellot toki johtuivat ehkä siitäkin, kun vain matkustelin selässä, mutta outoa silti.

Kympin verkassa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja aloin ratsastamaankin. Kympin verkka meni paljon paremmin kuin metrin verkka. Otin varmuuden vuoksi ennen rataa raipankin mukaan. Radalla sitten heti ensimmäiselle esteelle tuli tosi pohjaan hyppy, toiselle esteelle tuli sitten kielto, se oli ihan tavallinen okseri....! Otin uuden lähestymisen ja toisella kerralla päästiin hurjan okserin yli. Kolmannelle esteelle, joka oli taas se sarja, tuli _taas_ kielto, sen seurauksena hylätty tulos. Hyppäsin lopuksi vielä 1. esteen ongelmitta. Radan jälkeen fiilikset olivat aika huonot ja sekavat, mitä tossa tilanteessa enää olisi voinut tehdä? Mulla oli kannukset, raippa ja oikea rytmi, mutta mikään ei yksinkertaisesti auttanut. Paluumatkalla sitten pohdittiin, että noi kiellot saattoivat johtua kiimasta. Kerttu oli ollut sillä samalla viikolla aika hankala ratsastaa sileällä, enkä voinut edes karsinaankaan laittaa heppaa, kun potki seiniä niin pirun lujaa :D Mä uskon että kiimalla oli jokin syy noihin kieltoihin, mutta saattoihan se johtua mustakin. Tässä siis todettiin, että aina ei mene hyvin. 

Maanantaina Kerttu menee klinikalla, jossa se saa ehkä kiimapiikin (?)  ja saadaan tieto sitten, että voidaanko lähteä Tampereella oleviin kisoihin 29. päivä. Jos ei päästä, niin mennään sitten Paronalla noihin kisoihin. Ollaan suunniteltu tonne kisoihin myös pienoinen kisamiitti tiettyjen tyyppien kanssa, kerron sitten lähipäivinä enemmän siitä.

Tällä viikolla olen liikutellut kumpaakin heppaa ihan normaalisti, pääasiassa mennyt koulua. Parona on toiminut normaalisti, tiistaina ja keskiviikkona menin sillä perustuuppailua, kumpanakin päivänä toimi tosi hyvin. Eilen Parona oli kävelykoneessa ja tänään sillä oli vapaa. Voisin ehkä hypätä Panskulla jotain pieniä esteitä huomenna, kun silläkin on kerääntynyt taas hyppylomaa.
   Kertulla sensijaan oli tiistaina vapaa, keskiviikkona juoksutus ja torstaina, eli eilen, Janica ratsasti Kertun. Kerttu näytti menevän ihan hyvin mun mielestä (: Tänään menin sitten pitkästä aikaa kunnolla tuuppailemaan Kertulla. Aluksi en vaatinut oikeastaan mitään hepalta, menin vain kaikki askellajit nopeasti. Kävelin pienet välikäynnit, jonka jälkeen aloin työstämään käynnissä, myöhemmin ravissa ja laukassa. Lopuksi Kerttu meni yllättävän hyvin!    

Ainiin, mulla tulee nykyään olemaan tosi tylsää tallilla, koska eräs tyhmä Kristaurpo vaihtoi tallipaikkaa! Eli en välttämättä saa enää niin usein videoita/kuvia.

Laitan tähän vielä treenipätkän, joka oli ennen kisoja.





Tulipas paljon asiaa, kirjoitusvirheitäkin varmaan muutama miljoona, koittakaa kuitenkin kestää.

2 kommenttia:

  1. Höh, Krista! :( Nyt meidän tallielämästä tulee tylsää:( Mut vastaa mulle kik:is tai tekstarilla:D Oot sitte mun kisahoitaja siä myrkys:D

    VastaaPoista
  2. mur tule takaisin krista:(

    VastaaPoista