tiistai 9. heinäkuuta 2013

Loma on ohi

Kerronpas vähän viikon tapahtumista ensiksi.


Sunnuntaina juoksutin ihan normaalisti Kertun, meni hyvin. Juoksutuksen jälkeen menin vielä ratsastamaan yhden yksärin hevosta. Hevonen oli nimeltään Mango ja se oli vasta 7v. Karsinassa se oli tosi rauhallinen, kun laitoin sen sielä valmiiksi. Menin kentälle ratsastamaan. Alkukäynnit ja -ravit meni ihan hyvin, mutta sitten kun yritin nostaa laukkaan, nii sieltä tuli pari pukkia. Sitten välilä tuli myös vääriä laukkoja. Mutta sitten kun sain nostettua oikean laukan, niin se ei kuunnellu yhtään! Sitte se rupes vaa pelleilemään lisää ja lisää, joten päätin laukata kentän ympäri turhat energiat pois. Laukan jälkeen otin välikäynnit. Käynnin jälkeen aloin vähän enemmän työstämään. Harjoitusravissa oli tosin mahdoton istua, koska satula...:D Otin sitte taas laukannostoja, jotka onnistuivat paremmin kuin ensimmäiset. Kyllä se välillä taas yritti keksiä hölmöyksiä, mutta sain sen sitten kuuntelemaan jotenkuten ja lopuksi mentiin ihan ok. Mango oli ihan kiva, mutta välillä aika hätäinen ja painoi joissakin kohtaa aika paljon kädelle. Mutta muuten tosi kiva heppa!

Maanantaina juoksutin vielä viimeisen kerran Kertun ja mun sisko meni samaan aikaan Paronalla ilman satulaa, niillä näytti menevän ihan hyvin. Tästä päivästä ei olekkaan muuta kerrottavaa.

Tänään, eli tiistaina (tarkemmin ottaen eilen) menin kertun selkään. Kertullahan oli siis ollut 9 päivän loma, joten tiesin odottaa energistä ratsastusta. Menin aluksi kentällä, mun epäilykset osu aika oikeaan, koska Kerttu olis vaa halunnu mennä lujaa! Alkuverkat siis mentiin aika laamamaisesti. Onneksi Emmi sitten tuli ratsastamaan Mangolla, he menivät maneesiin ja mäkin menin sinne suosiolla, koska Kerttu yleensä rauhoittuu jos on joku kaveri. Maneesissa aloin sitten työstämään kunnolla kaikissa askellajeissa. Kerttu keskittyi heti paljon paremmin maneesissa. Toki sillä oli vielä aika paljon virtaa, mutta kuitenkin oli aika hyvä :D Laitan tähän nyt kuvia tästä päivästä, kun aina välillä niitä napsin. Saatte kestää Nokia-laatua.

fiilikset ennen tallille lähtöä

siellä se vaan syö

hain Kertulle ekaksi ponikaverin talliin ihan varmuuden vuoksi

nakkiponi

uljas ratsuni odotti minua

sitä tais vähä nukuttaa ennen ratsastusta...

selässä

pakollinen teinipeili

tässä kylmään jalkoja :D

toi vaa makoili tuol ku tulin kattoo :3

namnam heinää

Huomenna olisi tarkoitus taas mennä tuuppailemaan, jeeeeee. Ja hei, sitten kun on 200 lukijaa, niin on luvassa videopostausta!


Ps. Ei mentykkää niihi seurakisoihi, koska ei jaksettu.










17 kommenttia:

  1. täs ei oo muuta hyvää ku nakkiponi

    VastaaPoista
  2. Mymsi kakkonen pienemmässä koossa^^

    VastaaPoista
  3. Jos heppa loamillut 9 päivää niin kannattaa ratsastaa vähän kevyemmin ensin, pelkkää käyntia ja ravia ja sitten seuraavaksi vasta vähän laukkaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis ei se nyt sillee lomaillu ole :D oon juoksuttanu ja tehnyt muuta sen kanssa mutten ratsastanut. jajoo mä menin pitkät alkukäynnit ja ravit :D

      Poista
  4. Jee, huomenna koulutetaan nakkiponia ja sen kaveria! :D Miten sä ees sait nakkiponin talliin? Sehän on niin villi :D

    VastaaPoista
  5. Linkkaa blogisi- kisan palaute Kisateam blogilta:

    Kiva ulkoasu ja banneri. Kuvat ihan ok, vähän sekavia ja huonolaatuisia. Omassa esittelyssäs voisit kertoo enemmän itestäs ja muustakin kun hevosista.

    -Riia :)
    http://riiaemiliaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. pakko kysyä että seurusteletkö sä tarun päljänojan kanssa? luin ht netistä!

    VastaaPoista
  7. Oot kyllä hyvä ratsastaan! :DD

    VastaaPoista
  8. Kiva tää sun blogis ! Sopivasti kuvia sekä tekstiä, tykkään :)!
    Liityimpäs lukijaks. :)

    http://www.petrajajedi.blogspot.com/

    VastaaPoista