maanantai 22. heinäkuuta 2013

Esteitä

Tänään mulla oli tarkoitus laittaa vain Kerttu kävelykoneeseen, mutta sitten yllättäen iskä kertoi että tänään hypitään kunnon porukalla rataa. Ei siinä mitään, kyllä mulle kelpasi. Meitä oli siis kaikenkaikkiaan 4 ratsukkoa ja esteitä oli kentällä 7.

Aloitettiin tulemaan heti jotain 50cm pystyä, kaikki aina omalla vuorollaan. Kun kaikki olivat menneet esteen, hypättiin toista estettä jne. Lopuksi hypättiin sitten rataa. Kerttu pysyi alusta asti hyvin kontrollissa, koska löysin mun hukassa olleet omppunivelet! Heppa toimi paljon paremmin niillä kuin kolmipaloilla. Lopuksi tulin aika yksinkertaista rataa, joka oli korkeudeltaan max metrin. Se meni hyvin ja paikatkin osuivat aika hyvin kohdilleen. Olisi hyvin voinut nostaa vielä 10cm, kun tuntui niin helpolta :D Mutta ehkä ihan hyvä vaan, että mennään välillä vähän pienempää.

Tässä kuvia vielä hyppelöistä:
Kaikki kuvat (c) Assu

Nauran tälle :DD kivat löysät ohjat


.......:D


Kerttu ei tykännyt oikeen mun kannuksesta


hieno sukellus hermanni...


innokas pupu

Paronalla on ollut nyt 2 vapaapäivää peräkkäin. Huomenna menen sillä ilman satulaa. Kertulla menen palauttavan treenin. Kirjoittelen seuraavan kerran varmaan perjantaina!



Kommenttia? Minkälaisia postauksia haluaisitte? 











6 kommenttia: