tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kurikan kisat ja muuta

Tää postaus kisoista tulee nyt hitusen myöhässä, mutta ei anneta sen haitata...

Oltiin siis viime viikon lauantaina Kurikassa alue-estekisoissa. Tällä kertaa otettiin mukaan vain Parona. Ajomatkaan kului vain joku puolituntia, eli tosi lyhyt kisamatka tällä kertaa :D Kun oltiin perillä, oli käynnissä 80cm luokka vielä. Hengasin ja odottelin siinä välissä vaan jossakin.

Ysikympin rata oli aika helppo, suunnittelin jo valmiiksi kaikki uusintatiet yms. Verkassa Parona tuntui hyvältä, kuten aina. Radalla mä sitten himmasin liikaa vauhtia, olisi pitänyt antaa Paronan laukata vähän vapaammin. Rata kuitenkin sujui ihan hyvin 5. esteelle asti, jossa puomi putosi. Tuokin virhe ihan sen takia, kun pidätin ja tultiin vähän lähelle estettä. Tuon virheen takia ei päästy uusintaan. Lopuksi mua vähän hävetti, että pudotettiin puomi, koska esteetkin olivat ihan maahankaivettuja...:D

Pian olikin metrin rataantutustuminen. Rata oli ihan simppeli, suunnittelin taas kaikki tiet ja käännökset. Verryttelyssä Parona oli taas tosi hyvä, en ottanut kovin paljon hyppyjä, koska oli aivan järjettömän kuuma. Radallakin Parona oli tosi hyvä, tahtikin oli paljon parempi kuin viime luokassa. Päästiin perusrata ilman virheitä, sen jälkeen alkoi rallitus! Tai no, ei me oikeestaa menty ees kovin lujaa, mutta tein pienet tiet. Harmittavasti uusinnan toiseksi viimeiselle esteelle, sarjalle, tuli yksi puomi alas. Se ei kuitenkaan haitannut, koska loppujen lopuksi päästiin sijalle 6! Ilman tota puomia oltaisiin päästy sijalle 4. Onnistuneet kisat oli, lähdettiin kotiin taas yksi ruusuke rikkaampana.

Tässä vielä kuvia kisoista:



:DDDDDDD

Kertun kanssa olen mennyt nyt ihan vain koulua. Eilen ei mennyt kovin hyvin, tai no aluksi meni, mutta sitten vain meni sähläämiseksi. Tänään kokeilin Kertulla löytämiäni niveliä. Ratsastus ei mennyt ihan niin hyvin, heppa vähän vastusteli koko ajan. Mutta en sitten tiedä, että oliko ne kuolaimet pienet tai jotain? Nojaa, äiti kuitenkin on tilaamassa meille oikeanlaiset omppunivelet, niin eiköhän sitten pärjätä. Noi kolmipalat mitä käytän tällä hetkellä ovat ihan ookoot, mutta sitten tuntuu että edestä heppa on tyhjä, eli en saa mitään tuntumaa siihen. Muttajoo, tarkoitus olisi hypätä huomenna Kertulla, saa nähdä mitä siitäkin tulee! Paronan liikutan myös huomenna (:

Seuraavat kisat ovat näillä näkymin Kokkolassa kuun lopussa, onko joku muukin tulossa sinne? En tiedä mitkä luokat menisin, olisi kiva mennä kyllä metri, kun palkintonakin 100e!



7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. jepp :DD tulee kunnon ponipaardit eiku mitä

      Poista
    2. Ponigöööls only, no okei sut voidaan laskea mukaan C:

      Poista
  2. Uu ! Missä ne Kokkolan kisat on ku asun Kokkolassa , vois tulla kattoon ! :)

    VastaaPoista
  3. onks parona siis sun oma ? :D

    VastaaPoista