maanantai 11. maaliskuuta 2013

Arki

Tänään yks Noora tuli ratsastamaan Kertun. Heti koulusta kotiin päästyäni menin ottamaan hepan sisälle, kello oli tässä vaiheessa jtn puol neljä ja Noora oli tulossa viideltä. Menin hetkeks sisälle syömään ja vaihtamaan vaatteet. Hetken päästä menin tallille ja aloin laittaa Kerttua valmiiksi. Sitten pian Noorakin tuli ja kun saatiin heppa valmiiksi, lähettiin maneesille. Katoin koko ratsastuksen, josta en jaksa alkaa selittelemään nyt mitään mutta tosi hyvin Noora ainakin meni! Kerttu näytti rennolta ja kuunteli hyvin apuja. Noorakin kuulemma tykkäsi, vaikka alussa tuntuikin hieman oudolta. Ratsastuksessa kesti reilut 1h 15min. Ratsastuksen jälkeen hoidin hepan pois, annoin heinät ja jätin hepan sisälle.

Myöhemmin tänään menin myös ratsastamaan Paronan. Menin pimeän aikaan uudestaan tallille ja laitoin Paronan aika nopeasti valmiiksi. Maneesissa oltiin joskus klo kahdeksan. En tehnyt mitään ihmeellistä, vähän taivuttelin käynnissä ja rupesin ravaamaan. Pansku tuntui jotenkin ihmeen laiskalta! Rupesin sitte laukkaamaan ja yks mun kaveri Salla tuli myös maneesiin. Sain idean, että hyppäisin pientä ristikkoa, joten käskin Sallan rakentaa meille semmoisen. Tulin ekaksi ravissa sitä, sitten laukassa. Parona ainaki tykkäs ja innostu vähä liikaakin. Mutta hyvin se meni. Kun olin tullut tarpeeksi ristikkoa, ravasin loppuravit ja annoin pitkät ohjat. Treeni kesti semmoset huimat 30min.  Talliin päästyäni hoidin Paronan ja annoin sille ja Kertulle Iltaruoat. Ei mikään ihmeellinen päivä.

Ilmajoen kisat 100cm

Huomenna mulla on koulutunti Kertulla, jeeeeeee. Jahei teitä lukijoitakin on tullut kivasti lisää! Sitten kun on 35 lukijaa, järjestän varmaan varustepostauksen omista varusteistani. Laittakaa toki kommenttia minkälaisia postauksia haluaisitte. Muttanyt lopetan tämän kirjoittamisen, ja rupean lukemaan matikan kokeeseen! morooo.

ps. sori sekava teksti aivot ei toimi tänään ollenkaa hehe

4 kommenttia:

  1. Kerttu kyllä meni hienosti tänään ja niillä näytti yhteistyö sujuvan, suosittelen et se Noora kävis toistekki! Ja Pansku oli söppänä ku tuli kiittämään hypyistä <3

    VastaaPoista
  2. Krhöm Joona mitä tää nyt on " Käskin Sallan rakentaa meille semmosen. " orjuutaks siellä kaikkia ?

    Haha noei vaan, kiva jos molemmat hepat meni hyvin :)

    VastaaPoista