torstai 10. huhtikuuta 2014

Piia Pantsun valmennus ja saappaat

Heipähei.

Oltiin tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona Piia Pantsun valmennuksissa Figolla. Valmennus oli Myrkyssä. Tiistaina mentiin ekaksi aika kauan sileätyöskentelyä, hepat piti saada taipumaan ja rennoiksi. Onnistuin siinä ihan hyvin, mutta takapää olisi saanut olla vähän aktiivisempi. Lisättiin työskentelyyn korotetut puomit. Puomien jälkeen alettiin hyppimään. Tulimme lyhyttä rataa ja esteetkin olivat vain 90cm. Välillä en saanut paikkoja oikein osumaan, ponnistuspaikka oli joko liian lähellä tai kaukana. Mutta kyllä siinä tuli sitten hyviäkin paikkoja. Figo meni aika hyvin koko valmennuksen ajan, olin tyytyväinen. Yleensä minulla menee Pantsun valkuissa huonosti, mutta ei tällä kertaa :D 

Olisi kyllä videota siitä valmennuksesta, mutta en jaksa enää ladata sitä koneelle.

Keskiviikkona mentiin rataa. Alkuverkattiin hevoset hyvin, jonka jälkeen tultiin lämmittelyhyppyjä. Figo hyppäsi oikein mukavasti. Pian tultiin rataa. Eka rata meni ihan ok, välillä paikat ei ollut niin hyvät. Sen radan jälkeen minulle nostettiin esteet johonkin 110-115 korkeuteen, ja tulin sitten radan heti uudestaan. Nyt minulla oli paljon parempi rytmi, paikatkin osuivat kivasti. Istunta toki olisi voinut olla paljo parempi! Ja välillä mulla tulee kauhea tuuppausreaktio, jos en näe paikkaa. Pitäisi siitäkin päästä eroon pikkuhiljaa. 




Maanantaina tapahtui muuten jotain historiallista. Nimittäin minun saappaat tuli vihdoinkin! Eihän niitä odotettukaan kuin melkein puoli vuotta....:D Me soitettiin jossakin vaiheessa niille tyypeille, jotka myivät näitä HIHS:ssä, ja he selvittivät sitten asiaa. He sitten tiedottivat, että saappaat olivat jotenkin joutuneet Saksaan, joten jouduttiin antamaan meidän osoite uudestaan. Ja voi että kun olin iloinen, kun ne vihdoinkin saapuivat! En yhtään tykännyt ratsastaa chapseilla ja jodhpureilla, ne oli niin tyhmän näköisetkin vielä. Mutta siis palataan saappaisiin. Ne ovat tosi  hyvät jalassa, tykkään kyllä. Hyppäsin valmennuksessa niillä ja ne tukivat hyvin jalkaa. Ostetaan varmaan jossakin vaiheessa vielä toiset saappaat, jotka tulevat kotikäyttöön ja nämä mittatilaussaappaat vain valmennus ja -kisakäyttöön.



Noissa kuvissa ne näyttää vähän mustilta, oikeesti ne on semmoset tummanruskeet.


2 kommenttia:

  1. kiva postaus! :) Liityin lukijaksi, käy kattoo jos kiinnostaa http://annijabrygg.blogspot.fi

    VastaaPoista