maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kari Nevalan valmennus 12.4

Oltiin lauantaina Nevalan valmennuksessa, selitän nyt siitä.

Valmennus alkoi kymmeneltä aamulla, lähdettiin hyvissä ajoin ajamaan kohti Myrkkyä. Laitettiin hevonen heti valmiiksi perillä, maneesiinkin päästiin heti. Tänä päivänä mentiin rataa.Verkattiin hevoset nopeasti kaikissa askellajeissa, jonka jälkeen alettiin työskentelemään käynnissä. Käynnin jälkeen sama juttu ravissa ja laukassa. Kun hevoset olivat hyviä, alettiin ottamaan hyppyjä. Figo hyppäsi tosi kivasti. Tultiin ensin radanpätkiä, jonka jälkeen sitten rata. Esteitä ei ollut monta, joten rata oli helppo muistaa. Tulin ensiksi 110-115cm korkeudella, Figo tuntui koko kierroksen ajan hyvältä! Paikatkin osui kivasti. Kun kaikki olivat tulleet, nostettiin minulle ja yhdelle toiselle esteet 120-130 korkeuteen. Figolla en ollut hypännyt ikinä noin isoa vielä. Selviydyttiin radasta minun mielestäni ihan hyvin! Kieltoja ei tullut, mutta puomi tuli pari kertaa mukaan. Silti sain olla tosi tyytyväinen hevoseen.




Karikin kehui Figoa, enemmän rutiinia ja voimaa vielä pitäisi saada niin alkaa sujumaan vieläkin paremmin. Tästä on hyvä jatkaa! Ehkä nyt ei jännitä tulevissa perjantain kisoissakaan se 115 :D

Unohdin muuten viime postauksessa kertoa hevosmessujen ostoksista! En minä mitään ihmeellistä ostanut, mutta kerronpa kuitenkin. Mukaan tarttui siis uudet Roeckl- hanskat, linimentti ja lakua.

Tämän näköiset hanskat 

Hepoilla oli eilen hieronta, joten eilen vain kävelytin niitä. Tänäänkin ne saavat vain kävelyliikuntaa.

5 kommenttia: