sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vähän päivitystä

Ei ole ollut motivaatiota kirjoittaa, sori siitä.


Nyt ei ole tapahtunut oikein mitään. Treenejä ollaan ihan normaalisti jatkettu. Kertulla tuli vähän takapakkia esteillä ja nyt en ole hypännyt yli 2 viikkoon sillä. Torstaina kuitenkin menen varmaan estetunnille sillä. En ole Figolla ja Paronallakaan yhtään hypännyt, vain tuuppaillut, tuuppaillut ja vielä kerran tuuppaillut! Kaikki hepat on mennyt ihan ok.

Ainiin, unohdin tosiaan kertoa, että olin Antti Jauhiaisen alue-estevalmennuksessa kauan aikaa sitten :D Olin siellä Kertulla ja Figolla ja kummatkin meni silloin tosi hyvin. Valmentaja oli kiva ja niin myös tehtävät. Yhden kuvan laitan nyt sieltä vaan, koska teknisiä ongelmia...

Korkeimmillaan hypättiin jotain tuollaista.

Olin tässä perjantaina pitkästä aikaa kouluvalmennuksessa. Valmentajana toimi Susanna Kupari ja hevosena Figo. Figo meni tosi hyvin, alusta loppuun aika rentona. Tehtävänä oli semmoinen jännä salmiakki-kuvio, jota nyt en oikein osaa selittää kunnolla. No kuitenkin, ei tehty mitään kovin vaikeita asioita, ihan perusjuttuja vain.

Olen tässä miettinyt, että mihin menisin kesätöihin. Ei oikeestaan yhtään innostaisi mennä lomalla minnekkään töihin, mutta raha houkuttaa liikaa! Olen jo valmiiksi suunnitellutkin mitä ostaisin palkkarahoilla, pitäisi kyllä nyt se paikka vain keksiä :D Mutta joo, nämä materiaalit aivan varmasti hankin, kun on rahaa!

Nämä olisivat nyt ekana listassa.

Laitan vielä muutamia kuvia lähipäiviltä.




Ps. kik on Jonspu97
      Instagram on joonakoivisto97
      ask on @joonakoivisto





2 kommenttia:

  1. Haastoin sinut! http://angelsonthedancefloor.blogspot.fi/2014/02/40-haaste.html

    VastaaPoista
  2. http://mirajaemilia.blogspot.fi/ haastoin sut! :D

    VastaaPoista