perjantai 6. joulukuuta 2013

Seuramestaruudet ja muuta

Vihdoinkin pääsen kirjoittamaan seuramestaruuksista!

Eli siis, menin seuramestaruuksissa kolmella hevosella, Kertulla, Paronalla ja yhdellä Mangolla. Menin ensiksi Mangolla ristikkoluokan ja 50-60cm. Mango oli ihan kiva ratsastaa, vaikka alussa pukkeja tuli. Radalla se kuitenkin tsemppasi ja hyppäsi hyvin! Ristikkoluokka voitettiin ja 50-60 sijoituttiin toisiksi.

Sitten olikin Paronan vuoro. Menin sillä vain 90cm, koska Venla oli mennyt sillä jo 70-80m. Pansku oli verryttelyssä hyvä, en ottanut kovin paljon hyppyjä. Radalla se oli myös hyvä, ja saatiin perusradalta nollat. Uusinta oli erikseen. Siihen olin suunnitellut suht tiukat tiet. Uusinnassa Parona oli hyvä, kääntyi sieltä mistä halusin jne. Suorituksen jälkeen, luulin, että olisin 1.sijalla, mutta sitten lopuksi olinkin toisena. Ei haitannut, hevonen oli kuitenkin niin hyvä.

Video:



Uusinta:

>
Ysikympissä oli hieman tiukka kisa kolmella parhaalla...

Lopuksi oli vielä Kerttu. Aluksi en osannut päättää, että tulenko sillä ollenkaan, mutta sitten lopuksi päätin että tulen sillä pelkän kympin. Tämä luokka oli kilpailuharjoitus. Kerttu oli yllättävän hyvä, ei tarvinnut itse koko ajan auttaa niin paljon pohkeella. Rata oli aika helppo. Hevonen toimi koko radan hyvin, 5. esteellä aloin vaan itse säätämään vauhdin kanssa jotain, jonka vuoksi puomi alas. Ja sitten vielä tuon pudotuksen jälkeen unohdin radan, niin piti sitten tehdä ympyrä....kaikista lyhyin rata ja sen minä päätän unohtaa! No mutta loppurata menikin sitten hyvin. Tyytyväinen olen!

Video:






Oltiin tänään pitkästä aikaa Kari Nevalan valmennuksessa, joka meni ihan semihyvin. En nyt ala selittelemään sen enempää, katsokaa videosta.




2 kommenttia: